A 80 éve elindított Dettol, mely vezető márka a baktériumok elleni védelemben és a családok egészségének a megőrzésében és a jobb higéniai gyakorlat kialakításában.

Noha az angliai kórházakban a Dettol termékeinek fertőzés- és betegségmegelőző hatása hamar ismertté vált, a márkánk ennél mindig is nagyobb célokat tűzött ki maga elé. Nem kevesebbet akartunk elérni, mint a családok mindennapos védelmének a biztosítását az otthonaikban.

Ez az egészségvédelmi küldetésünk lényege. A munkánk az elsősegély hatékonyabbá tételével, a vágások és horzsolások elfertőződésének a megelőzésével kezdődött. A tevékenységünk azóta kiegészült a betegségeket okozó kórokozók tovaterjedésének megakadályozásával a kezeken, a testen, a mosnivaló, és más felületeken.

Ma már számos Dettol terméket kínálunk, amiket egytől-egyig a család baktériumvédelmére és a betegségek megelőzésére terveztünk.

A márkánkat minden évben elvisszük az iskolákba, hogy megtanítsuk a gyerekeknek a kézmosás fontosságát. Világszerte kismamák millióihoz jut el az ingyenes alapcsomagunk, ami az alapvető higiéniai tudnivalók mellett a termékeinkről is információkat nyújt.

A küldetésünkben olyan partnereink vannak, mint a Save The Children. A világszervezet segít nekünk eljutni olyan helyekre, ahol a kismamák számára a megfelelő betegségvédelem jelentheti a különbséget élet és halál között.

Minden évben megfogadjuk, hogy világszerte többet teszünk a családok egészségének a védelméért.

Az édesanyák világszerte nagyra értékelt partnereink. Arra törekszünk, hogy még jobb személyes higiéniai és tisztasági módszereket nyújtsunk nekik az otthonuk és a családjuk egészséges mivoltának a megőrzésében.

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Termék szűrő