Tisztítószerek

Tork a professzionális higiénia

Tork higienia

A Tork professzionális higiéniai márka mind a hétköznapokban, mind az üzleti életben segítségére lehet. A márka ugyanis a személyes felhasználás mellett üzleti célra, vagyis vállalatok számára is fejleszt ki higiéniai termékeket és eszközöket. Mára globálissá nőtte ki magát, hiszen profizmusára világszerte igényt tartanak a vásárlók.

A Tork márka mára szinte mindenütt jelen van, kórházaktól éttermeken át nagyvállalatokig és mindennapi háztartásokig egyaránt. Kínálata rendkívül széles körű, folyékony szappanok, kéztörlő adagolók és hulladékgyűjtők egyaránt megtalálhatók a repertoárban. Amennyiben vállalata tisztán tartásához keres megfelelő minőségű termékeket, mindenképpen ajánljuk, hogy nézzen körbe a márka kínálatában!

TORK

Professzionális minőség, elérhető árakkal

A Tork jelenleg a világ egyik vezető higiéniai egészségügyi termékeket gyártó márkája, több mint 150 országban jelen lévő termékeivel. És hogy minek köszönheti nagy sikerét? Professzionális termékeinek, melyek különböző méretben és kiszerelésben, de mindig kifogástalan minőséggel szolgálják vásárlóikat.

Folyékony szappan adagolói minden vállalat munkavállalói számára elengedhetetlenek. Az adagolók méretei változók, a megrendelők maguk választhatják ki a számukra legmegfelelőbb méretet. Az utántöltős folyékony szappanok, amelyeket a márka darabjai közül szintén beszerezhetünk pedig gazdaságosak, így kímélve a vállalat pénztárcáját.

Tork kézfertőtlenítő

A mellékhelyiségek szintén elmaradhatatlan darabjai a hulladékgyűjtők, amelyek nélkül egy helyiség sem lehet maradéktalanul tiszta. Különböző méretekben és színekben is elérhetők a megrendelő ízlésének és igényeinek megfelelően és természetesen a hozzájuk tartozó gyűjtő zsák is elérhető.

Nem mindegy, hogy ki takarít!

A megfelelő személyes higiéniáról a márka különböző fertőtlenítő készítményei és folyékony szappanjai gondoskodnak. A kézfertőtlenítők már elérhetők gélként vagy törlőkendőként is. Elhelyezésük a vállalat mellékhelyiségeiben és egyéb területein biztosítja, hogy a munkavállalók ténylegesen mindig a megfelelő higiéniai körülmények között láthassák el feladataikat.

A takarító személyzet munkáját pedig az ipari tisztítókendők segítik. Különböző rétegekből válogathatunk, melyek tökéletesek konyhai használatra, mellékhelyiség tisztán tartására. A különböző munkaterületek takarítása során pedig kitűnően alkalmazható a szöszszegény típus, mely antisztatikus és a legtöbb tisztítószerrel teljesen kompatibilis. A felülettisztító törlőkendővel együtt a különböző helyiségek felületei közül egyik sem okozhat akadályt.

A Tork kínálatában minden eszközt megtalál, ami egy mai vállalkozás tisztán tartásához, megfelelő higiéniai szintjének megőrzéséhez szükséges. Érdemes hát körbe nézni üzleti és magán célból is, hiszen a professzionális minőség minden esetben garantált. A márka profizmusáról árulkodik többek között az is, hogy orvosi rendelőkben, kórházakban, egészségügyi intézményekben az egyik legelterjedtebb és népszerűbb higiéniai márka, eszközök és tisztítószerek szempontjából is.

Tork termékeink

Állvány, higiéniai, S1 rendszer, TORK, fekete

Evőeszköztartó, 2 rétegű, fehér szalvétával, Advanced, TORK, natúr

Fali állvány, W1 renszer, Performance, TORK, fehér/türkiz

Felületfertőtlenítő spray kétfunkciós szórófejjel 500 ml TORK illatmentes

Felületfertőtlenítő tisztítókendő nedves 1 rétegű 60 lap visszazárható csomag TORK citrus

Felülettisztító törlőkendő, nedves, 1 rétegű, 58 lap, hordozható vödörben, W15 rendszer, TORK, fehér

Folyékony szapan, 0,475 l, S2 rendszer, TORK „Mini Luxus pipere”, halványzöld

Folyékony szappan 1 l S1 rendszer TORK Luxury lila

Folyékony szappan 1 l S4 rendszer szagsemlegesítő TORK Odor-Control átlátszó

Folyékony szappan 1 l S4 rendszer TORK Enyhén illatosított világossárga

Folyékony szappan 1 l S4 rendszer TORK Érzékeny bőrre fehér

Folyékony szappan 1 l S4 rendszer TORK Luxury lila