Tisztítószerek

Frosch a környezetbarát tisztítószer

Frosch tisztitoszerek

A Frosch német márka, minőségi és mindamellett környezetbarát tisztítószereivel Európa egyik legnépszerűbb higiéniai márkája. 1986-ban indult családi vállalkozásként, azóta már negyedik generációs kézben van és a folyamatos innovációknak köszönhetően ma már Európán kívül is egyre népszerűbb. A Frosch mára igazi úttörővé nőtte ki magát a környezetbarát tisztítószerek kategóriájában. Ma már szinte nincs olyan terület a tisztítószerek kategóriáján belül, amelyre a Frosch ne kínálna egy környezettudatos alternatívát.

A környezetbarát márka nagy múltra tekint vissza, folyamatos újításokkal tör előre a piacon, azonban induló elvére, vagyis a fenntarthatóságra továbbra is maximálisan ügyel. Termékeinek összetevői környezet – és bőrbarát kombinációban kerülnek kifejlesztésre, biológiailag gyorsan lebomlanak és nem használnak foszfátokat. Emellett a csomagolásra is rendkívül ügyelnek, csakis teljes mértékben újrahasznosított műanyaggal dolgoznak. A Frosch tehát nem csak hatékonyan tisztít, de ügyel a környezetre is. Ezen felül pedig még bőrbarát is, így egyes termékei egészen kicsi babák mellett is bátran alkalmazhatók.

Frosch tisztítószerek

A minőségi tisztítószerek webáruháza

Webáruházunk kínálata minden helyiség számára nyújt tisztítószereket a márka legnépszerűbb darabjai közül. Mosogatószerek, konyhai tisztítószerek különböző fajtái állnak rendelkezésünkre. A makacs konyhai zsíros szennyeződések ellen többféle súrolókrémből is lehet választani, levendula, citrom vagy narancs illattal is. Nagyszerűen működnek többféle felületen is, legyen szó rozsdamentes acélról, kerámiáról vagy zománcról.

A tudatos fürdőszobai tisztaság is gyerekjáték a Frosch segítségével. A személyi higiéniát nagyban támogató folyékony szappanok mellett speciálisan kifejlesztett fürdőszobai tisztító is rendelkezésünkre áll, mely citromsav segítségével segít eltávolítani a vízkövet, szappanmaradványokat és egyéb szennyeződéseket. Természetesen a környezetre is gondol a márka, hiszen a termék kőolajszármazék mentes és energiatudatos gyártási folyamat által készül.

Frosch folyekonyszappan

Minden helyiségben kiváló teljesítményt nyújt a Frosch!

A mellékhelyiség higiéniai szintjét a Frosch WC tisztítógél biztosítja, mely természetes alapú tisztító formulát tartalmaz, mégis hatékonyan távolítja el a kórokozókat és baktériumokat. Természetesen ez a tisztító gél is foszfátmentes.

Ha pedig univerzális tisztítószert keresünk, akkor is érdemes áttekinteni a Frosch kínálatát, hiszen több fajta általános tisztítószert is találhatunk. Ezek a tisztítók zsíros szennyeződésekre is tökéletesek, használhatók minden lemosható felületen, akár a padló tisztítására is. Használatuk is rendkívül egyszerű, vízben feloldva már meg is kezdhetjük a takarítást, az igazán makacs szennyeződések esetén pedig még hígítani sem szükséges őket.

Legyen szó konyhai vagy fürdőszobai szennyeződésekről, általános takarítóeszközökről, padló tisztán tartásáról, vagy akár otthonunk illatosításáról, a Frosch mindenre kínál nekünk opciót. Ha egy igazán környezettudatos márkát szeretnénk használni, mely bőrünkkel is kíméletesen bánik, a német márka kiváló választás lehet.

Frosch termékeink

Ablaktisztító spiritusszal 750 ml FROSCH

Ablaktisztító, spiritusszal, 1000 ml, FROSCH

Ablaktisztító, spiritusszal, 500 ml, FROSCH

Általános felülettisztító spray, 500 ml, FROSCH, narancs

Általános tisztítószer, 1000 ml, FROSCH, levendula

Általános tisztítószer, 750 ml, FROSCH, narancs

Általános tisztítószer, ecetes, 1000 ml, FROSCH

Folyékony mosószer, 1,5 l, FROSCH „Aloe Vera”

Folyékony szappan utántöltő, 0,5 l, FROSCH, aloe vera

Folyékony szappan utántöltő, 0,5 l, FROSCH, mandulatej

Folyékony szappan, 0,3 l, FROSCH, sensitive

Fürdőszobai tisztító spray, 500 ml, FROSCH